Krijgt duurzamer eten in kantines jouw stem? De Plant Power Canteen

PPCanteen

Wie wil dat nou niet? Lekker, gezond én duurzaam eten op het werk, in je kantine. Eerlijker voor de wereld en gezonder voor jezelf én talloze voordelen voor je bedrijf! De Plant Power Canteen werkt hier aan en heeft stemmen nodig! De Plant Power Canteen is namelijk genomineerd voor de ASN Wereldprijs: Dé prijs om duurzame ideeën werkelijkheid te maken. Hoe meer stemmen, hoe meer kans op succes. Jouw stem betekent dus dat je helpt om kantines duurzamer te maken en mensen lekkerder, gezonder en duurzamer te laten eten!

De Plant Power Canteen geeft een kick-start aan de verduurzaming van kantines. Het begint met een guerrilla actie in bedrijven: een mobiele pop-up kantine die een bottom-up beweging start binnen bedrijven, via de lekkerste duurzame hapjes. Doel? Een traject van kantineverduurzaming: een gesprek met directie en HR om het belang van een duurzame & gezonde lunch te duiden (o.a. vanwege medewerkersproductiviteit, -gezondheid en -tevredenheid -én het verband tussen lunch en MVO). Volgende stap is met de cateraar verkennen hoe de kantine kan worden voorzien van lekker en duurzaam aanbod. Zo willen de Plant Power Canteen door heel Nederland bedrijfskantines creëren die bijdragen aan gezonde werknemers en een duurzamer voedselsysteem!

Krijgt lekkerder, duurzamer eten jouw stem ook? Ga naar http://voordewereldvanmorgen.nl/Kom_in_actie/ASN_Bank_Wereldprijs/Projecten/Plant_Power_Canteen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s