Twee unieke workshops vol vega inspiratie voor chefs en consumenten

934951_465031730249468_2077917106_n

Chickpea werkt o.a. samen met Variatie in de Keuken, het platform voor lekker vegetarisch koken voor chefs & consumenten. In augustus is Variatie in de Keuken jarig! Daarom trakeert ze op 2 unieke masterclasses voor koks! ‘Smaakvrienden in groenteland’ van 24Kitchen Meesterkok Angélique Schmeinck & ‘Vlees Noch Vis’ demo van Librije’s chefs. Ook consumenten zijn van harte welkom!

Stichting Variatie in de Keuken bestaat 2 jaar en dat vieren we! Daarom bieden wij 2 unieke niet te missen masterclasses aan! Voorinschrijving is verplicht want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  • Gratis masterclass ‘Smaakvrienden in groenteland’ van Angélique Schmeinck 11:00 uur – 12:30 uur Maandag 26 augustus ROC van Amsterdam
  • Gratis ‘Vlees noch Vis’ demo van Librije’s chefs 11:00 uur – 12:30 uur Dinsdag 3 september Librije’s Atelier in Zwolle

Maar je kan ook de keuken induiken met de workshops die hier op volgen: Na de masterclasses (inclusief unieke praktijk demo!) duiken we de keuken in en gaan we zelf aan de slag! Een unieke eenmalige kans om feedback te krijgen op je eigen gerecht. Leer de culinaire mindmap methodiek van Angélique Schmeinck of ga aan de slag met de vega-checklist van onze deskundige trainers.

  • Workshop ‘Smaakvrienden in groenteland’. Jamsessie met Angélique Schmeinck, waarin je feedback krijgt op je eigen gerecht van de meesterkok van 24Kitchen! (€62,50 (i.p.v. €125,-) voor relaties van VIDK en haar partners)
  • Workshop ‘Vlees noch Vis’. Vanuit groente denken en zonder vlees of vis volwaardige gerechten maken – dat leer je van VIDK-trainers. 250 koks gingen u voor! (€62,50 (i.p.v. €125,-) voor relaties van VIDK en haar partners)

Opgeven voor de gratis masterclass en/of aansluitende workshop kan door te mailen naar: natascha@variatieindekeuken.nl

Meer info over Variatie in de Keuken is te vinden op www.variatieindekeuken.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s