|
 |
- Workshops voor restaurants en cateraars: vegetarisch koken, inclusief theoriegedeelte over duurzaam eten.
- Workshops voor consumenten: vegetarisch sterrenkoken, inclusief theoriegedeelte over duurzaam eten.
i.s.m. Variatie in de Keuken
|
 |
- Nieuwe MVO-brochure: inclusief afname van interviews en tekstschrijven.
I.s.m. BBK/Door Vriendschap Sterker
|
 |
- Ontwikkeling van innovatieve vegetarische producten en gerechten.
I.s.m. Variatie in de Keuken
|
 |
- Coördinatie van het inhoudelijk programma van het Viva Las Vega’s Food Festival 2013.
- Informatief animatiefimpje (remake) over de eiwittransitie en de rol van alle schakels in de samenleving
t.a.v. dit onderwerp.
|
 |
- Conceptontwikkeling, vormgeving, inhoudelijke begeleiding en strategie 2012.
I.s.m. BBK/Door Vriendschap Sterker
|
 |
- Informatief animatiefimpje over de eiwittransitie en de rol van cateraars door kantineverduurzaming.
- Wetenschappelijk onderzoek naar de mogelijkheden voor contractcateraars om hun aanbod verder te verduurzamen
i.s.m. trainees Meat The Truth Next Generation
|

 |
- Jongeren Milieu Actief (Milieudefensie): Interactieve workshops duurzaam eten voor het jongerenprogramma Green Canteen.
|
 |
- Plant Power Canteen: Guerrilla-actie & lead-generator. Een mobiele pop-up kantine die langs bedrijven gaat ter inspiratie voor verduurzaming van de bedrijfskantine.
|
![th[4]](https://nataschakooiman.files.wordpress.com/2013/06/th41.jpg?w=940&h=375) |
- Van der Valk (Ridderkerk) i.o.v. Variatie in de Keuken: kookworkshop duurzaam, plant power koken (vegan) i.s.m. voedingsdeskundige Helena Zanting.
|