FoodQuake.nl

10013299_1422438798007370_185024038_n

foodquake-logo-temp

Er is een ware voedsel-tsunami aan de gang. Start-ups, initiatieven, (branche)organisaties, groot en klein, commercieel en idealistisch, die allemaal werken aan beter, gezonder en duurzamer voedsel. Op FoodQuake brengen we al deze energie samen en zetten we deze initiatieven en organisaties op een rijtje. En dat zijn er veel! De komende tijd plaatsen wij er iedere dag één online. Heb of weet jij een initiatief dat niet mag ontbreken? Meld het aan of mail ons. Zo laten we samen een plek groeien die inspireert. Waar mooie initiatieven elkaar vinden, verbinden, inspireren en versterken. 
FoodQuake is een initiatief van stichting Triple Turnaround en BBK/Door Vriendschap Sterker en mede tot stand gekomen op initiatief van Natascha Kooiman (BBK/Door Vriendschap Sterker en FutureFood Chickpea). De samenwerking tussen deze drie partijen leidde tot FoodQuake. Met FoodQuake willen wij de mooie initiatieven op het gebied van voedsel een podium bieden om de verduurzaming op dit vlak een extra boost te geven.
Triple Turnaround wil maatschappelijke versnelling stimuleren. Communicatiebureau BBK/Door Vriendschap Sterker helpt maatschappelijke merken versterken. Beide organisaties zijn voorvechters van de nieuwe economie en verduurzaming. Natascha Kooiman bouwt met veel passie en enthousiasme aan een duurzamere wereld, met een grote betrokkenheid in de duurzame food wereld en verschillende projecten en initiatieven. De synergie tussen de partijen is de aanzet geweest tot de wens om de energie van de duurzame food wereld samen te brengen.
Voor meer informatie, lees hier het hele persbericht of bekijk de website www.foodquake.nl.
Advertentie