Dé cadeautip voor een Betere Sintavond

2012-11-30 11.30.07

Het is bijna Sinterklaas. Dat betekent pepernoten, chocoladeletters en… cadeaustress! Veel mensen vieren tegenwoordig bovendien meer dan 1 keer Sinterklaas; thuis met het gezin, een keer met vrienden en/of een keer met collega’s. Dat betekent dubbel stress! Wat moet je kopen?!

10:10 heeft de gouden tip. Het welbekende cadeautjesspel is dé garantie voor een leuke avond en dé oplossing voor cadeaustress. Alles wat je nodig hebt is een dobbelsteen, de spelregels (naar eigen wens aan te passen), en een aantal leuke cadeautjes per persoon. En nee: Je hoeft niet de stad in om flauwe, nutteloze, grappige cadeautjes te zoeken. Veel leuker is namelijk om het over de duurzame (en veel handigere) boeg te gooien: laat iedereen 3 cadeautjes uit eigen inboedel meenemen!

Hoe vaak is het niet dat je een prachtig, maar nooit gedragen kledingstuk in je kast hebt liggen, of bijna nieuwe DVD’s die je maar 1 keer wilde zien, een design thee-ei dat (omdat je er al 1 hebt) maar in de lade ligt, een ander goedbedoeld maar dubbel geschenk, of misschien zelfs een ijsmachine die je niet gebruikt. Één rondje door het huis en je hebt waarschijnlijk genoeg prachtige cadeaus om een Sints zak mee te vullen. Zo leuk (en voordelig) kan recycling zijn. En je doet nog iets goeds ook!

Dit is een tip van 10:10: het klimaatinitiatief dat je helpt je CO2 naar beneden te brengen met praktische tools en tips. http://www.1010global.org/nl/2012/11/sinterklaas-op-zn-1010s-0

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s